Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Peter Pedal i Zoologisk Have


Beskrivelse


Peter tager i Zoo for at se den nye pandaunge. Men han glemmer tiden, og er spærret inde efter lukketid. Hvordan skal han komme ud igen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. apr. 2020

af

af

Julie Arndrup

d. 15. apr. 2020

Fire små sjove og skøre historier om Peter Pedal, baseret på tv-serien. Velegnet til oplæsning for alle Peter Pedal fans fra ca. 2 år og op.

I "Peter Pedal farer vild" er Peter på eventyr sammen med et lille egern. De farer vild og skal finde nogle kyllinger. Til sidst er der en opgave med at tegne sit eget kort og bygge en tømmerflåde af ispinde. I "Peter Pedal - Hvor kommer maden fra?" hjælper Peter sin ven med at lave pandekager til en fødselsdag. Desværre mangler de mel. Historien afsluttes med en vejledning i at så sine egne planter og noget om fødevaregrupper og mad. I "Peter Pedal flyver i ballon" kommer Peter og hans ven Oscar ud at flyve. Men hvordan kommer de egentlig ned igen? Til sidst er der en vejledning i at folde sin egen vindmølle, og en ballon der kan farvelægges. I "Peter Pedal i Zoologisk have" tager Peter i Zoo for at se den nye pandaunge. Men han glemmer tiden og bliver spærret inde efter lukketid. Hvordan skal han komme ud igen? Bagerst er vejledning til at lave sit eget kort og en quiz om dyr og deres levesteder.

De fire bøger om Peter Pedal er baseret på tv-serien og illustrationerne er de samme som fra tv. Mangler man nyt om den altid populære, skøre abe, er de fine. Det er en sjov og velfungerende ide med små opgaver og krea-idéer bagerst i bøgerne.

De originale historier om Peter Pedal findes stadig, bl.a. Peter Pedal klæder sig udHvor er Peter Pedal? og der findes flere spin-off bøger, som fx Hvor er Peter Pedal?De originale historier om Peter Pedal findes stadig, bl.a. Peter Pedal klæder sig ud og der findes flere spin-off bøger, som fx .