Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Pigerne går amok!


Beskrivelse


Amir og Valde er gode venner, og laver altid fis og ballade til fodboldtræningen. Men Gustav driller dem, og det er de trætte af. Derfor får de en ide, da Gustav skal klæde om.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. apr. 2016

af

af

Stine Bille

d. 15. apr. 2016

Amir og Valde går til fodbold, selv om de ikke er særlige gode til det. Deres venskab er til gengæld godt, og sammen får de en ide, så de kan drille deres plageånd Gustav. For 7-9-årige.

De to venner Amir og Valde spiller fodbold i RB. De er de dårligste på holdet, men de er ligeglade. Det vigtigste er at have det sjovt. De er dog trætte af, at bliver drillet af Gustav. Gustav er angriber, og den bedste spiller på holdet. De to drenge udtænker en plan, så det er deres tur til at grine af Gustav. Bogen er den tredje i "Amir og Valde" serien, og en del af "Ps" letlæsningsbøgerne.

Det er en skøn historie om venskab og sammenhold mellem to drenge. Illustrationerne er sjove og fantasifulde, og er fint med til at fortælle historien. Bogen har lix 12, og der er mange dialoger i teksten.

I samme serie findes En fed plan?Doktor Syg laver kage i den, som også er en humoristisk historie om de to venner. Af andre sjove bøger findes bl.a. Doktor Syg laver kage i den af Rune FleischerI samme serie findes En fed plan?, som også er en humoristisk historie om de to venner. Af andre sjove bøger findes bl.a. af Rune Fleischer.