Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ponyhjerte - Anna redder det lille føl


Beskrivelse


Et af tvillingeføllene er forsvundet fra vildhesteflokken. Mon Anna, Oscar og Ponyhjerte kan finde føllet igen? Det er svært at holde på hemmeligheder, når Olivia er så påtrængende og nysgerrig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juli 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 18. juli 2017

Et føl er forsvundet fra vildhesteflokken. Kan Anna og Ponyhjerte hjælpe selvom de er bange? 5. selvstændige historie om Anna og hendes vildhest Ponyhjerte. For hesteglade piger mellem 8 og 11 år.

I 4. bind Ponyhjerte og prinsessens hest blev der født tvillingeføl i vildhesteflokken. Det er en stor hemmelighed, som kun Anna og Oscar kender. Den rige Olivia er alt for nysgerrig og møgirriterende. Alligevel kan Anna ikke lade være med at tage med hende hjem, da prinsesse Charly og hendes flotte bror kommer på besøg på Højby Hovedgård. Oscar bliver sur og jaloux. Da Anna opdager at et af føllene fra vildhesteflokken mangler, ved hun ikke hvad hun skal gøre.

Endnu en skøn og hyggelig historie om Ponyhjerte og Annas særlige venskab. Siden serien startede med Ponyhjerte - Anna finder en pony har Anna oplevet en masse eventyr sammen med vildhesten uden at det på noget tidspunkt bliver rigtigt farligt.

Fans af "Ponyhjerte"-serien vil helt sikkert også elske Kirsten Sonne Harilds "Pjok og Petrine"-bøger, som er lidt mere realistiske. Denne serie starter med En pony i præmie.