Bøger / faglitteratur

Porsche


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. jan. 2011

af

af

Henrik H Pedersen

d. 13. jan. 2011

Til bilentusiaster generelt og læsere med særlig interesse for bilhistorie og Porsche. I denne bog er der dog især tale om nyere modeller og ikke veteranbiler.

Christian Frost er mangeårig anerkendt motorsportsjournalist, bl.a. på "Bilmagasinet" og med flere bøger bag sig. Har tidligere fået udgivet og skrevet Legenden om Porsche, 2004 og de andre bøger i denne serie som er udkommet på "Bilmagasinet". Christian Frost er nu tilknyttet det nye biltidsskrift "Bilekspressen", som står bag denne udgivelse. Minder på flere områder om Legenden om Porsche, men nærværende bog er peppet op i format og et indbydende layout. Desuden har den i sagens natur de nyeste modeller med, så reelt er her tale om en helt anden og ny udgivelse. Vi får historien om Porsche og de klassiske 911-modeller og vi er på tur i Porsche-museet. Bogen giver sammenlagt et fint kronologisk overblik over både historiske og nyere modeller. Bogen er, som næsten forventeligt blandt bøger om de store bilmærker, krydret med mange smukke fotos af Porschen.

Supplerer fint Legenden om Porsche af samme forfatter. Bøgerne minder om hinanden, men her er tale om en anden og ny bog om Porschen.

Sædvanligvis fra Christian Frosts hånd er her tale om gedigent og pålideligt håndværk. Sammenlagt en indbydende og flot layoutet bog.