Bøger / faglitteratur / sygehistorier

Positivt budskab om kræft


Beskrivelse


Morten Starup (f. 1987) fik i 2009 konstateret kræft i hjernen. Efter at han var helbredt tog han de sociale medier i brug og under #positivtbudskabomkræft spredte han sine egne positive tanker. Over 100 personer tilsluttede sig og delte deres tanker, og det er der kommet denne citatbog ud af.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. nov. 2017

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 29. nov. 2017

For kræftpatienter og pårørende som gerne vil inspireres til at skabe positive oplevelser og tanker på trods af den alvorlige sygdom.

Initiativtager til bogen, Morten Starup, fik i 2009 konstateret kræft i hjernen og efter at han var helbredt, blev han opmærksom på, hvordan mange af hans tanker kredsede om de negative følger forbundet med diagnosen kræft. Udover disse følger og bekymringer oplevede han en enorm støtte fra familie og venner. Derfor tog han de sociale medier i brug og under #positivtbudskabomkræft spredte han sine egne positive tanker. Over 100 personer tilsluttede sig og delte deres tanker og det er der nu kommet denne bog ud af. Bogen består af fire kortere interviews samt en masse citater og billeder fra personer, som gerne vil dele deres positive tanker. Bagerst i bogen et der en ønskeseddel som er et samtaleredskab til patienter og pårørende.

En opløftende bog trods det barske emne. Livsbekræftende og anvendelig bog for patienter og pårørende, som gerne vil dreje kræftdiagnosen hen på noget positivt.

De to kvinder bag bøgerne Ha' en god dagEn kræft-præstationVi lever med kræft og En kræft-præstation beretter begge om, hvordan de kom igennem kræftforløb med en positiv tilgang. I Vi lever med kræft fortæller en række kræftramte, hvordan de hver især har fundet vejen tilbage til det gode livDe to kvinder bag bøgerne Ha' en god dag og beretter begge om, hvordan de kom igennem kræftforløb med en positiv tilgang. I Vi lever med kræft fortæller en række kræftramte, hvordan de hver især har fundet vejen tilbage til det gode livDe to kvinder bag bøgerne Ha' en god dag og En kræft-præstation beretter begge om, hvordan de kom igennem kræftforløb med en positiv tilgang. I fortæller en række kræftramte, hvordan de hver især har fundet vejen tilbage til det gode liv.