Bøger / faglitteratur

Projektledelse i politisk styrede organisationer


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2015

af

af

Jytte Bræmer

d. 9. mar. 2015

Håndbog for projektledere i offentlige organisationer, hvor foranderlighed, skiftende dagsordener og magt er med til at præge vilkårene for projektledelsen.

Bogen introducerer de væsentlige elementer i traditionel projektledelse, men hovedpointen er, at især i politisk styrede organisationer er det vigtigt at forstå de ofte komplekse vilkår. Der er brug for projektledelse, der indeholder mulighed for refleksion, forstår magtens forskellige former, og som kan skabe et projektforløb, der kan samle flest mulige interesser. Grundlæggende er projektledelse også en virkeligørelse af organisationens strategi, og det er vigtigt at bevare dette fokus. Vi præsenteres for metoder til at fastlægge og måle projektets kvalitet kontinuerligt, at forstå forandringers væsen, de mange aktørinteresser samt håndtere tids- og risikostyring. Bogen er målrettet uddannelse i projektledelse bl.a. på diplomuddannelserne.

En grundig indføring i projektledelse med et særligt fokus. Er ikke for begynderen, men der kræves et vist kendskab til dynamikken i politisk styrede organisationer. Har særlig fokus på håndtering af viden og udvikling af organisationen og/eller services.

Har et vist slægtskab med Projekter i praksisSystemisk projektledelseProjektledelse i løst koblede systemer, Systemisk projektledelse og Projektledelse i løst koblede systemerHar et vist slægtskab med Projekter i praksis, og Projektledelse i løst koblede systemerHar et vist slægtskab med Projekter i praksis, Systemisk projektledelse og .


Danske kommuner

Årg. 46, nr. 25 (2015)

af

af

Julie Becher

Årg. 46, nr. 25 (2015)


Sygeplejersken

Årg. 115, nr. 9 (2015)

af

af

Gitte Lindermann

Årg. 115, nr. 9 (2015)


Børsen

d. 6. maj 2015

af

af

Henrik Ørholst

d. 6. maj 2015