Bøger / faglitteratur / opskrifter

Put sommeren på glas


Beskrivelse


Inspiration til alle, der elsker at lave mad fra bunden og som ønsker at komme i gang med at sylte, fermentere og henkoge.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. mar. 2022

af

af

Pernille Poulsen

d. 25. mar. 2022

Inspiration til alle, der elsker at lave mad fra bunden og som ønsker at komme i gang med at sylte, fermentere og henkoge.

Uanset om du har høstet brombær, havtorn, ribs eller æbler, giver denne bog dig masser af idéer til, hvordan du kan gemme de gode smage til vinteren. Der er både opskrifter på syltning, fermentering og henkogning af de mest gængse frugter. Et kapitel er dedikeret til grøntsager. Her findes bl.a. anvisninger på hjemmelavet ketchup, syltede løg og fermenterede gulerødder. Åsa Swanberg er en flittig svensk kogebogsforfatter. På dansk er tidligere udkommet bl.a.: Tæl kalorierneSucces med 5:2 : måltider fra 100 til 550 kalorier og Succes med 5:2 : lækre og superlette opskrifter til fastedageneUanset om du har høstet brombær, havtorn, ribs eller æbler, giver denne bog dig masser af idéer til, hvordan du kan gemme de gode smage til vinteren. Der er både opskrifter på syltning, fermentering og henkogning af de mest gængse frugter. Et kapitel er dedikeret til grøntsager. Her findes bl.a. anvisninger på hjemmelavet ketchup, syltede løg og fermenterede gulerødder. Åsa Swanberg er en flittig svensk kogebogsforfatter. På dansk er tidligere udkommet bl.a.: Tæl kalorierne : måltider fra 100 til 550 kalorier og : lækre og superlette opskrifter til fastedagene.

Æstetisk layout. Det er et stort plus at opskrifterne er enkle og med få ingredienser.

Bogen er i stil med Syltedronningens forrådFrøken Jensens syltebogDet fermenterede køkken : smagsgivere, surt, salt og lidt sødt, Frøken Jensens syltebog og Det fermenterede køkkenBogen er i stil med Syltedronningens forråd : smagsgivere, surt, salt og lidt sødt, og Det fermenterede køkkenBogen er i stil med Syltedronningens forråd : smagsgivere, surt, salt og lidt sødt, Frøken Jensens syltebog og .