Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Rejsen til Australien : en personlig rejseberetning


Beskrivelse


Med den personlige oplevelse som udgangspunkt beskrives i dagbogsform en to måneders lang rejse rundt i Australien.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2012

af

af

Stine Grabas

d. 31. aug. 2012

Rejsende til Australien vil finde meget nyttig viden og inspiration i denne udgivelse. Den kan også læses som almindelig lystlæsning.

Bogen er blevet til gennem en to måneders rejse til Australien, som i dagbogsform beskriver forfatterparrets lange tur. Beskrivelsen er mange steder meget personlig, og kan man holde dette ud, får man samlet set en stor rejseoplevelse uden selv at have været der. Foruden beskrivelsen af den storslåede natur og nye venskaber indeholder bogen til sidst en nyttig liste af informationer for den, som vil rejse til Australien. Selv om oplevelserne er beskrevet meget levende, ville supplerende billeder dog gøre bogen godt. Nordahl og Hein Sørensen er flittige rejsende og har tidligere udgivet bøgerne Rejsen til Sydamerika og Rejsen til Italien.

Australien er et yndet rejsemål og er beskrevet i flere jordomrejser. Tubæk Naamansen har i sin Rejsen til Australien givet sit bud på en rejsebeskrivelse samt Rude Kristensen i Familie på farten - med farmor i Australien. Disse er begge fyldt med inspirerende billeder. Alternativt kan den lidt mere spirituelle Aagaard Larsen I drømmenes spor nævnes.

Gennemført og inspirerende læsning om en to måneders rejse til Australien skrevet i dagbogsform. Er man i tvivl om man skal tage af sted, skal denne udgivelse nok overbevise.