Der vil være bred interesse for denne bog om dansk reklamehistorie, både til lystlæsning og opgaveskrivning fra de ældste klasser.
Forfatteren er cand.mag. og journalist og forfatter til flere bøger om bl.a. massemedier. Det er en meget indbydende bog illustreret med et væld af reklamer, der viser udviklingen af de trykte reklamer i forrige århundrede. Bogen er meget velskrevet og både underholdende og oplysende. Den er opdelt i årtier, der igen er opdelt i små afsnit med fængende overskrifter. Liebst viser, at reklamer også skriver historie. De afspejler ændringer i samfundet, ligesom de selv er med til at præge tiden. I det 20. årh. bliver reklamerne professionelle, og gennem dem kan man følge den økonomiske udvikling, ændringer i seksualmoral og kønsroller, ungdomskulturens udvikling, det stigende udbud af forbrugsgoder og meget mere. Som det fremgår af bogen, er det forenklede, forskønnende, ofte humoristiske billede et fælles træk for reklamer. Ellers er de udvalgte reklamer meget forskellige, lige fra de flotte, kunstneriske til de mere primitive.
Der er skrevet flere bøger om reklamer, bl.a. om reklamens virkemidler, som fx Liebst Reklamedrøm i det 21. Århundrede, 2003, men egentlig minder bogen mest om Jacob Ludvigsens meget indbydende Danskernes egen historie - vores ugeblade, 2007, der også medtager mange reklamer.
En bredt anvendelig, meget indbydende bog om et medie, som vi alle er påvirket af på forskellig vis.