Bøger / faglitteratur

Retriever hvalpetræning


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Grundig bog om din retrievers udvikling fra 8 ugers hvalp til 2 år gammel unghund. Med træningsøvelser til hver periode i dens opvækst, samt afsnit om hvordan du vælger den rigtige hund, hvordan hunde lærer og at forstå hundes sanser.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2008

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 3. okt. 2008

Det er nye og vel især kommende retrieverejere, der er målgruppen for denne bog, der beskriver et detaljeret træningsprogram for hvalpens første 24 uger.

I seks kapitler, fra den første søgen efter den ideelle hvalp til de første nyttige opgaver er indlært hos den 24 uger gamle hvalp, fører hundetræneren Norma Zvolsky den nye retrieverejer igennem et detaljeret træningsprogram. Hendes metode er socialisering af hunden gennem bearbejdning af dens naturlige adfærd. Det er hundens egen lyst til at løse opgaver mere end dressur, der er drivkraften. Bogen er skrevet i et ligefremt sprog, og den er gennemillustreret med fine farvefotos.

Retrievere er nogle af de mest populære hunde, så selvom der allerede er en del bøger om racerne og deres opdragelse, skal denne også nok blive efterspurgt. Bogen kan i øvrigt fint benyttes af ejere af andre (jagt)hunderacer.

Grundig og gennemillustreret bog om de første 24 ugers opdragelse og socialisering af retrievere.


Bibliotekernes vurdering

d. 19. feb. 2019

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 19. feb. 2019

Grundig og uundværlig bog om hvalpens udvikling og træning fra fødsel til pubertet. For alle ejere af retrieverhvalpe eller andre jagthunde.

En bog om anskaffelse, udvikling og opdragelse af retrieverhvalpe fra fødsel og op til puberteten. Bogen tager læseren i hånden og guider gennem de første mange stadier af hvalpens udvikling og træning. Fra renlighed og socialisering til de første træningsøvelser. Bogen indeholder først et afsnit om forventninger til hunden, retrieveravl og valg af hvalp. Derefter afsnit om opdragelse og binding, hundens udviklingsfaser, socialiseringsfase, ungdomsfase, unghundetid og pubertet samt til slut nyttige adresser, register og forslag til videre læsning.

Grundig og meget brugbar bog om retrieverens opvækst, udvikling og træning. Velskrevet, letlæst og informativ tekst med mange flotte og brugbare farvebilleder samt gode illustrationer af træningssituationer.

Bogen er anden udgave af den tidligere Retriever hvalpetræning. Den nye udgave har fået stort set ny tekst og nye billeder og lægger vægt på områder som bl.a. at hjælpe hvalpekøberen med de udfordringer de måtte stå med, når de kommer hjem med et nyt, aktivt og supermotiveret familiemedlem. Læseren får bl.a. redskaber til at skærpe bevidstheden om, hvordan man støtter hvalpen rigtigt og får dens anlæg udviklet i rigtig retning.