Bøger / faglitteratur / billedværker

Rum til det gode liv : praktisk, personligt & æstetisk


Beskrivelse


Giver råd og vejledning til hvordan man kan opnå en boligindretning der passer til ens person og de ting man har behov for i hverdagen. Med inspiration til ideer, råd til afdækning af behov og beskrivelse af arbejdsprocesserne i indretningen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juni 2015

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 24. juni 2015

Hvad er det for et hjem der passer til dit liv og din hverdag? Denne bog giver dig redskaberne til at finde ud af det. For alle der interesserer sig for boligindretning, både mænd og kvinder.

Bogen starter med afsnittet "Baggrund og inspiration", der handler om hvordan en selv og ens hjem skal passe sammen og hvordan man bruger inspiration og boligens historie i boligindretningen. I næste afsnit, "Hvordan skaber man en god bolig at leve i?", handler det om afdækning af behov og hvordan man får gode idéer. Bogens sidste og største afsnit, "Boligindretning i praksis", viser hvordan man kan tænke indretning som arkitektur og giver råd til arbejdsprocesserne i indretningen. Derudover kommer forfatteren ind på lys og farver og slutter af med møbler. Til sidst i bogen er der litteraturliste der viser videre til eksempelvis gør-det-selv bøger indenfor håndværk.

Der er tale om en rigtig flot og rigt illustrativ bog om boligindretning. Den adskiller sig positivt fra det vi kender fra boligblade, ved ikke blot at vise smukke billeder, men også give råd og vejledning til hvordan man kan opnå en boligindretning der passer til ens person og ens liv og ikke mindst de ting man har behov for. Billederne viser ikke blot smukke stuer, men også rummenes funktionalitet.

En lignende bog er udgivet af indretningsarkitekter fra Bo Bedre Kom indenfor, men nærværende bog går mere i dybden.


Weekendavisen

d. 4. sep. 2015

af

af

Jesper Strudsholm

d. 4. sep. 2015