Bøger / faglitteratur / vejledninger

Rum til livsglæden : joyful Feng Shui : hvordan de ydre ting spejler din indre tilstand og hvordan du bruger indretning i din personlige proces


Beskrivelse


Joyful Feng Shui er en kombination af indretning og personlig udvikling, hvor man kan lære meget om sig selv ved at iagttage og indrette sin bolig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. nov. 2008

af

af

Camilla Sejerøe

d. 17. nov. 2008

En sprudlende og glad feng shui-bog, der er til alle med interesse for emnet. Her er ingen smalle steder eller sure miner - devisen er: vi finder nok ud af det - så er det jo heller ikke mere alvorligt. En dejligt ukompliceret og ligetil tilgang til emnet.

Forfatteren er feng shui-konsulent og healer med eget firma sammen med manden. Hun har ikke skrevet andre bøger om emnet, men det måtte hun gerne! Bogen er nem at læse, og nem at forstå.

Der er kommet mange feng shui-bøger de senere år, og de har lånt rigtig godt ud. Denne begrænses udelukkende af, at der ikke er nogen billeder - selvom det også kan være et gode. Jeg spår den mange udlån, for selvom vi har mange bøger om emnet, har vi ikke ret mange, der har en dansk baggrund. Og ja, det betyder noget at den ikke er oversat. Den har et fx et afsnit om farver og male-koder, der er yderst brugbart og helt omhandler det europæiske system.

En rigtig dejlig bog, som alle med interesse i emnet kan have glæde af.