Bøger / faglitteratur / vejledninger

Rund & smuk : tøj, der er let at sy


Beskrivelse


Inspiration og teknikker til at sy tøj med løs pasform. Med trin-for-trin vejledning til 15 forskellige modeller.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2014

af

af

Christine Christensen

d. 2. maj 2014

En lettilgængelig sybog med 15 modeller til kjoler, tunikaer og bukser med løs pasform. Vil både kunne bruges af let øvede og af øvede syersker, som ønsker ny inspiration.

En håndarbejdsbog med opskrifter på tøj i store størrelser med et enkelt løst snit. Bogen er inddelt i 3 kapitler; kapitel 1 indeholder en vejledning i modellernes opbygning og en trin for trin guide, der viser hvordan man konstruerer modellerne, hvor meget stof, der er brug for og hvilke syteknikker, der anvendes. Kapitel 2 indeholder en oversigt over alle de forskellige teknikker, der introduceres, mens kapitel 3 indeholder onesize-mønstre til alle modeller. Den medfølgende cd indeholder modellerne i mange størrelser. Bogen er illustreret med fine farvefotos af alle modeller og virker indbydende og overskuelig.

Bøgerne Storslået strik, 2007, af Lisbeth Tolstrup, og Annette Danielsens Strik i stor stil : til kvinder fra str 44 til str 54 beskæftiger sig begge med tøj i store størrelser. Symagasinet Burda har også en plus udgave, med tøj til alle former. Derudover findes der en cd-rom om emnet: Super XXXL : snitmønstre efter dine egne mål af Olga Christensen.

En sybog om et sparsomt behandlet område: tøj i store størrelser. Modellerne, der alle er syet i hørstof i afdæmpede farver, er enkle i snittet med flere variationsmuligheder og fine detaljer.


Håndarbejde nu

Årg. 49, nr. 4 (2014)

af

af

Lisbeth Tolstrup

Årg. 49, nr. 4 (2014)Informationer og udgaver