Bøger / faglitteratur til børn

Rusland : fra tsar til Putin


Beskrivelse


En kronologisk gennemgang af Ruslands historie og politiske styre. De vigtigste personligheder fra tsar Nikolaj II til Putin beskrives, og man får kendskab til deres rolle og indflydelse i Rusland op gennem tiden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2016

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 31. aug. 2016

Ruslands historie er omtumlet. Fra tsar-styre til en kommunistisk periode og senere til det moderne Rusland, som er skabt af Jeltsin og Putin. Ruslands historie opridses fra begyndelsen af 1900-tallet til i dag. Der gives et bud på, hvad Rusland er for et land, og hvorfor det tænker og handler, som det gør. For 13-15-årige.

Bogen leverer en kronologisk gennemgang af Ruslands historie og politiske styre. De vigtigste personligheder fra tsar Nikolaj II til Putin beskrives, og man får kendskab til deres rolle og indflydelse i Rusland op gennem tiden. Der er billeder, grafer og citater til teksten.

En helt igennem fantastisk bog om Ruslands historie og politiske udvikling. Bogen formår at forklare et vanskeligt stof enkelt og forståeligt samtidig med, at fagudtryk er bevaret. Billederne er nutidige og en god støtte til teksten.

Rusland handler også om s historie frem til i dag.