Bøger / faglitteratur

Sådan får du succes med PR & sociale medier


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. apr. 2015

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 9. apr. 2015

Guide til sociale medier og til PR-arbejdet med både vigtig viden og praktiske værktøjer til alle som arbejder med markedsføring. Oplagt som materiale til fx en handelsskoleopgave.

Journalisten og kommunikationsrådgiveren Rene Hjetting skriver en bog om at arbejde med pr og de sociale medier. Bogen er i 2 dele. Første del beskriver, hvordan man kontakter pressen og fx skriver en god pressemeddelelse. Andre emner er her branding, storytelling, nyhedsbreve, hjemmesider og blogs. Desuden anvisninger på, hvordan man skriver direkte og præcist til en valgt målgruppe. Bogens anden del har fokus på de sociale medier og vejleder praktisk i, hvordan man bruger Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest og YouTube. Bogen igennem bruges trin-for-trin-guides og tjeklister.

Velfungerende mix af teoretisk input og dejligt konkrete praktiske anvisninger i brugen af de sociale medier og det vigtige pr-arbejde. Bogens styrke er netop et fornuftigt mix af teori og praksis, der gør bogen anvendelig både som grundlæggende bog om markedsføring og som praktisk anvendeligt opslagsværk. Jeg savner dog et register til opslag.

En anden god bog om digital kommunikation er fx Lyt til elefanterneHvis det handler om mig, så køber jeg!. Om digitale kanaler fx Hvis det handler om mig, så køber jeg! af Rasmus HoulindEn anden god bog om digital kommunikation er fx Lyt til elefanterne. Om digitale kanaler fx af Rasmus Houlind.