Hvorfor er vi sårbare? Er sårbarhed en svaghed eller en styrke? Kan vi være for sårbare? Bogen drøfter begrebet sårbarhed og henvender sig til læsere, der søger nuancerne i begrebet for at lære egen sårbarhed at kende og bruge den konstruktivt.
Forfatteren forklarer forskellige sider af begrebet sårbarhed med udgangspunkt i urmennneskets behov for ikke at blive udstødt af flokken. For at leve godt med sin sårbarhed må man turde risikere skuffelser og fejltrin, og man må tage ansvar for egne og andres grænser. Bogen er skrevet som et langt essay, der diskuterer forskellige aspekter og nuancer af sårbarhedens væsen, funktion og virkning. Også i forbindelse med den aktuelle situation i 2021, hvor COVID-19 har lukket samfundet ned, og de sociale medier spiller en vigtig rolle i menneskers relationer og kommunikation.
Bogen er ikke en typisk selvhjælpsbog med teoretiske afsnit, efterfulgt af øvelser. Men den kan sagtens bruges til både at forstå, hvad sårbarhed er, og til at lære at håndtere egen sårbarhed. Den kommer godt rundt om emnets mange facetter uden at gå i dybden med særlige problemstillinger som fx selvskadende adfærd.
Når sindet er sårbartGlem hvad andre tænkerSårbarhedSårbarhedens kraft og Glem hvad andre tænker er andre bud på emnet. I Sårbarhed arbejdes der også med mindfullness og Sårbarhedens kraft har religiøsitet som grundlagNår sindet er sårbart og er andre bud på emnet. I Sårbarhed arbejdes der også med mindfullness og Sårbarhedens kraft har religiøsitet som grundlagNår sindet er sårbart og Glem hvad andre tænker er andre bud på emnet. I arbejdes der også med mindfullness og ens kraft har religiøsitet som grundlagNår sindet er sårbart og Glem hvad andre tænker er andre bud på emnet. I Sårbarhed arbejdes der også med mindfullness og har religiøsitet som grundlag.