Bøger / faglitteratur / kogebøger


Beskrivelse


100 opskrifter med fokus på de fire årstiders råvarer med alt fra morgenmad, forretter og snacks til hovedretter, kager og desserter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2018

af

af

Maja Ellegaard-Petersen

d. 2. maj 2018

Vil du have mest muligt ud af årstidens danske råvarer, så er dette kogebogen til dig. Her finder du et udvalg af opskrifter med de bedste råvarer fra de fire årstider, samt tips til udvidelser og variationer.

Fokus er ubetinget på årstidens råvarer i denne kogebog, som har filosofien, at når dyr og planter formerer sig, er de så friske og fulde af kraft og vitaminer, som de nogensinde bliver. Opskrifterne varierer fra det helt simple, hvor alle kan være med til de lidt mere avancerede, men stadig i den overkommelige ende. Ingredienserne kan købes i ethvert større supermarked. Forfatterne er henholdsvis lektor i madkundskab og kandidat i Food Innovation and Health.

På trods af forfatternes professionelle erhverv indenfor bogens emne, er der ikke lange teoretiske afsnit om sundhed i denne bog - blot kortere beskrivelser af årstidernes bedste råvarer i Danmark. Bogen indeholder en mængde spændende opskrifter med fokus på de forskellige årstiders råvarer. Jeg synes faktisk, det er befriende at den, til forskel fra mange andre af tidens kogebøger, ikke er centreret omkring vægttab. Bogen er rustik i sit udtryk med flotte fotos.

Feminas køkkenFrk. Skrumps nordiske middelhavskost fra 2016 og Frk. Skrumps nordiske middelhavskost fokuserer også på årstidens råvarerFeminas køkken fra 2016 og fokuserer også på årstidens råvarer.