Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sally, Glenn & vilde Maxi - tidstyvene


Beskrivelse


Knap er Sally, Glenn og Maximillian tilbage på kostskolen Gustenborg efter juleferien, før endnu et mysterie er under opsejling. Hvem er de to mystiske tidsrejsende, der er kommet for at hente Maximillian tilbage i tiden til Rusland i årene efter revolutionen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2019

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 31. juli 2019

Tilbage på kostskolen Gustenborg efter juleferien bliver Sally, Glenn og Maximillian rodet ind i endnu et mysterie. Denne gang om to tidsrejsende, der er kommet for at hente Maximillian. Letlæst detektivhistorie for børn i alderen 9-12 år.

Den 4. bog i serien "Sally, Glenn & vilde Maxi". Sally og Glenn er tilbage på kostskolen Gustenborg efter juleferien. Begge har været sammen med deres familie, mens Maximillian har holdt sin ferie i russeren Grigoris hytte sammen med hunden Betty. Allerede den første aften begynder der at ske sære ting tæt på kostskolen. Hvad er det for et mystisk fartøj, der er landet ude ved kysten? Maximillian forsvinder, men dukker op igen på hospitalet med hjernerystelse og fabler om et stort kattedyr. Efterhånden bliver det klart at fortiden er ved at indhente Maximillian i form af to tidsrejsende, der vil have ham med tilbage i tiden til Rusland anno 1924. Med illustrationer i sort-hvid.

Mere mystisk end egentlig spændende, men du vil føle dig godt underholdt, hvis du har læst de forrige bind i serien, da der bliver løftet mere af sløret om Maximillians fortid. Teksten er velskrevet i et sprog, der flyder let og ikke gør knuder. Kapitlerne er korte og krydret med stemningsfulde illustrationer i sort-hvid. Anbefales som letlæst detektivhistorie.

En anden serie om detektiver kunne være LasseMajas detektivbureau, fx FængselsmysterietBrandmandsmysteriet eller BrandmandsmysterietEn anden serie om detektiver kunne være LasseMajas detektivbureau, fx Fængselsmysteriet eller .