Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sigurd danser


Beskrivelse


Slangen Sigurd og musen Tim lever i storbyen. Tim vil vise Sigurd byens marked. Der kan de helt sikkert finde noget mad. Pludselig hører Sigurd lyden af en fløjte, og han tiltrækkes af den.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj 2020

af

af

Stine Bille

d. 5. maj 2020

Slangen Sigurd og musen Tim lever i storbyen. Tim vil vise Sigurd byens marked. Der kan de helt sikkert finde noget mad. Pludselig hører Sigurd lyden af en fløjte, og han tiltrækkes af den. For de 6-7-årige.

"Sigurd danser" er anden bog i serien om slangen "Sigurd", som er en del af de letteste "Billebøgerne". Slangen Sigurd og musen Tim er venner og bor begge i storbyen. En dag vil Tim vise Sigurd et marked. Da de kommer derhen, finder de mad og pludselig hører Sigurd lyden af en fløjte. Han suser afsted efter lyden, og kommer frem til en mand som sidder og spiller. Ved siden af manden står der en krukke som Sigurd glider ned i. Herefter går slangen Sigurd i gang med at danse. Alle folk på marked synes det ser flot ud, og tror at Sigurd er mandens slange. Da manden stopper med at spille, opstår der panik og Tim og Sigurd må flygte. Bogen har lix 5 og let tal 12.

Der er en super sød historie om to venner som hjælper hinanden. Illustrationerne er fantasifulde og farverige og understøtter fint tekst og stemning i historien.

Det er oplagt at læse den første bog i serien Sigurd får en venMus og Rod ser sne. Andre bøger om venskab kunne være Mus og Rod ser sneDet er oplagt at læse den første bog i serien Sigurd får en ven. Andre bøger om venskab kunne være .