Bøger / skønlitteratur til børn / fantasy

Skæbnens kald


Beskrivelse


Fantasy. Ally vågner en tidlig morgen i skovbunden. Hun er forvirret og det sidste hun husker er, at en dæmon greb fat i hende. Da hun genforenes med kredsen, som stod for seancen aftenen forinden, fortæller de hende, at hendes kæreste Jay er forsvundet.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 20. okt. 2015

Ally vågner en tidlig morgen i skovbunden. Hun er forvirret, og det sidste hun husker er at en dæmon greb fat i hende. Fortsættelsen til Skyggernes bog i serien "Dæmonherskerens arving" er langt om længe kommet, og den fortsætter hvor vi forlod Ally og hendes slæng. For de 12-16-årige med hang til paranormale fortællinger.

Ikke nok med at Ally ikke kan huske hvad der skete aftenen forinden, det går også op for hende, at hendes kæreste Jay er forsvundet sammen med en af lærerene og en ældre mand under seancen, hvor dæmonen pludselig dukkede op gennem gulvet i den forladte kirke. Ally er overbevist om at hullet er en portal til en anden verden, og hun beslutter sig for at undersøge hvad der er sket. Samtidig starter en ny dreng på kostskolen. Han er dog ikke helt ny for Ally, for det var ham der hjalp hende den morgen ude i skoven. Hvem er han, og hvorfor kunne de andre ikke se ham? Snart står Ally overfor at skulle træffe nogle meget vanskelige valg.

Har du hang til paranormale fortællinger om stærke venskaber, overnaturlige kræfter og kærlighed, er dette klart en serie for dig. Du bliver suget ind i fortællingen og Allys verden fra første side.

Har du endnu ikke læst "Twilight-serien", er den et oplagt bud ellers kan anbefales Sally Greens Half bad - halvkodeDe sorte skygger eller Kate Laurens De sorte skygger, som er første del af serien "Fallen"Har du endnu ikke læst "Twilight-serien", er den et oplagt bud ellers kan anbefales Sally Greens Half bad - halvkode eller Kate Laurens , som er første del af serien "Fallen".


Litteratursiden.dk [online]

d. 24. feb. 2016

af

af

Lene Jensen

d. 24. feb. 2016


litteratursiden.dk

d. 24. feb. 2016

af

af

Lene Jensen

d. 24. feb. 2016

Anden del af fantasyserien om Ally og vennerne på kostskolen Larchwood har alt det en dark fantasy roman skal indeholde: venskab, kærlighed, mystik, dæmoner og masser af åndeløs spænding. Ally går på ...