Bøger / faglitteratur til børn

Skal jeg fortælle dig om sanseforstyrrelser? : en guide til familie, venner og professionelle


Beskrivelse


Drengen Mads har sanseforstyrrelser, der betyder at han har svært ved at bearbejde sanseindtryk. Han fortæller om sig selv og sit liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 17. okt. 2016

I denne bog møder du Mads og hans søster Anna, som har sanseforstyrrelser. De fortæller om, hvad sanseforstyrrelser er, og hvordan man kan hjælpe børn med sanseforstyrrelser. Bogen kan læses sammen med børn fra 7 år eller læses af børn fra 10 år. Bogen indeholder også sider om hvordan, forældre og lærere kan hjælpe.

Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog og er delt op i korte afsnit på to sider, hvor den ene side viser en tegning, og den anden side præsenterer en problematik ved det at have sanseforstyrrelser med forslag til, hvordan man kan hjælpe. Bagerst i bogen er der nogle sider om hvordan forældre, lærere og andre faggrupper kan hjælpe samt en fakta-side om sanseforstyrrelser.

Bogen er både en god samtalebog for børn og voksne om sanseforstyrrelser, men også en god bog for børn, der vil fordybe sig i emnet af nysgerrighed eller i forbindelse med en skoleopgave.

Der findes ikke tilsvarende bøger for børn om sanseforstyrrelser, men er man glad for denne udgivelse, kan man også finde interesse i andre udgivelser i serien "Skal jeg fortælle dig om -?".