Bøger / faglitteratur til børn

Slange : et kæledyr


Beskrivelse


Lille fagbog - orange.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 18. nov. 2016

Slangen er et sejt kæledyr. Både spændende og farligt. Og alligevel ikke så farligt. Vil du have en slange? Eller kender du en, der har en slange? Så læs denne bog og bliv lidt klogere på, hvordan man passer en slange. For 6-8-årige.

Med et let-tal på 15 fortæller denne bog om slanger, og hvordan man passer slanger i fangenskab. Teksten er kort og sat i korte afsnit med en stor og tydelig typografi. Sammen med teksten er der store fotografier, som passer til teksten.

Det er en god, letlæst fagbog, som giver et godt indblik i både slanger og det at passe slanger i fangenskab.

SlangerSlangeSlanger er både skræmmende og fascinerende dyr. Der findes derfor også en del lette bøger om slanger. Vil man læse mere, kan titlerne , Slange og anbefales. Denne bog adskiller sig dog fra de tre andre ved at fokusere på slangen som kæledyr. Vil man læse mere om slangen som kæledyr, findes der en del bøger om dette, men ikke lige så nemme som denne bogr er både skræmmende og fascinerende dyr. Der findes derfor også en del lette bøger om slanger. Vil man læse mere, kan titlerne r, og r anbefales. Denne bog adskiller sig dog fra de tre andre ved at fokusere på slangen som kæledyr. Vil man læse mere om slangen som kæledyr, findes der en del bøger om dette, men ikke lige så nemme som denne bog er både skræmmende og fascinerende dyr. Der findes derfor også en del lette bøger om slanger. Vil man læse mere, kan titlerne , Slange og anbefales. Denne bog adskiller sig dog fra de tre andre ved at fokusere på slangen som kæledyr. Vil man læse mere om slangen som kæledyr, findes der en del bøger om dette, men ikke lige så nemme som denne bog.