Bøger / faglitteratur til børn

Slanger


Beskrivelse


I tekst og billeder fortælles om slanger generelt og om de forskellige slangearter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. okt. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 23. okt. 2015

Letlæst fagbog om slanger for begynderlæsere fra 7 år.

Bogen er en af de første i den helt nye serie "De små stribede Fakta", som er en serie fagbøger for begynderlæsere. Denne bog har lix 15 og fortæller over 18 sider om slanger. De første fire sider er om slanger generelt. Resten af bogen er om forskellige slange-arter. Hvert emne fylder to sider, som overvejende består af billeder og en kort tekst sat med store typer. Svære ord er markeret med fed og forklares bagerst i bogen, og forrest i bogen findes en indholdsfortegnelse.

Det er en udmærket fagbog om slanger for begynderlæsere. Billederne er flotte og fascinerende. Teksten er meget læsevenlig og giver et fint indblik i en spændende dyreart.

SlangerSlangerKobra er et populært dyr, som der derfor også er skrevet mange andre letlæste bøger om. Vil man læse andre lette bøger om slanger, kan man læse videre i titler som og eller Kobra, som kun handler om kobraslanger er et populært dyr, som der derfor også er skrevet mange andre letlæste bøger om. Vil man læse andre lette bøger om slanger, kan man læse videre i titler som og eller Kobra, som kun handler om kobraslangerSlanger er et populært dyr, som der derfor også er skrevet mange andre letlæste bøger om. Vil man læse andre lette bøger om slanger, kan man læse videre i titler som Slanger og Slanger eller , som kun handler om kobraslanger.