Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Smuglerne fra Hong Kong


Beskrivelse


"Hemmelig klub afslører dyre-smuglere fra Kina" kan man læse i avisen, og mon ikke Wilma og hendes venner er noget stolte, og meget parate til fremtidens opgaver?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. jan. 2016

af

af

Boy Olesen

d. 12. jan. 2016

De 8-12-årige får spænding fra start til slut, når Wilma og hendes venner tager ned til Franko på havnen for at se på den mystiske kasse. 3 bind i serien "Kokseby".

Da Franko ringer til Wilma om den mystiske kasse på havnen, tager hun og Kajsa specialdragterne på, og sammen med vennerne Jonas og Johanna og hunden Susi mødes de med Franko på havnen. De "låner" en gaffeltruck i det nærliggende kistemagasin, og finder så ud af hvad der gemmer sig i kassen. Der er også noget med en abe i tagrenden, nogle kinesiske forbrydere i gummibåde og hvide bengalske snetigre.

En god og meget spændende bog, der har et farverigt indhold, som de andre bøger af samme forfatter. Historien er velskrevet og i en tilpas sværhedsgrad. Bogen er rigt illustreret med farvelagte tegninger, der er meget udtryksfulde og dynamiske. Det er en god fortsættelse af seriens øvrige titler Den skjulte diamantDet røde tårns venner og Det røde tårns vennerEn god og meget spændende bog, der har et farverigt indhold, som de andre bøger af samme forfatter. Historien er velskrevet og i en tilpas sværhedsgrad. Bogen er rigt illustreret med farvelagte tegninger, der er meget udtryksfulde og dynamiske. Det er en god fortsættelse af seriens øvrige titler Den skjulte diamant og .

En anden bog der minder om denne er Skate.