Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Snydt igen, Markus!


Beskrivelse


Markus kommer ofte til at lyve for at slippe for ting han ikke har lyst til, men det skaber bare endnu flere problemer for ham.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. feb. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 27. feb. 2015

Markus har et problem med at lyve for meget når han har problemer, og det skaffer ham kun flere problemer. For fodboldglade drenge og piger fra 9-12 år.

Markus kommer ofte til at lyve for folk omkring ham, og det skaber mange problemer for ham. For han lyver sig til en skade fordi han ikke har lyst til at gå på fodboldbanen med sin bedstemor. Men så kommer han til at slå sig for alvor lige op til en vigtig kamp, og den eneste der kan dække hans plads på holdet, er den nye dreng Konstantin, som er virkelig god til fodbold. Men Markus var bange for at miste sin plads på holdet til den nye dreng, så han har fortalt nogle frygtelige historier om ham, og snart vil alle hans løgne blive afsløret.

Det er en rigtig god bog om fodbold, og om at blive fanget i sine egne løgne. Serien er rigtig god til dem, der gerne vil have en fodboldhistorie, men ikke vil have en alt for tyk bog.

Bogen ligner de andre gode fodboldserier vi har såsom Lars Bøgeholt Pedersens "FC Fodboldvenner" og Malin Stehns "Lundeby IF".