Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Soulprinsen


Beskrivelse


George tager på et dramatisk roadtrip men sin veninde, en tibetansk munk og sin afdøde bedstefar, på jagt efter noget der skal redde alle sjæle i verden. Men der er meget George ikke ved om sig selv, og ikke mindst om sine fjender.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. juli 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 13. juli 2015

George rejser med sin bedste veninde, en tibetansk munk og sin afdøde bedstefar ud for at finde et mystisk fyrtårn. Det bliver en rejse der får konsekvenser for hele menneskeheden. For de der kan lide ungdomsbøger der stiller spørgsmål til livet og ikke mindst døden.

En nat bliver den 18-årlige George vækket af en banken på døren og han opdager det er hans afdøde bedstefar der er kommet på besøg. Bedstefaderen fortæller ham, at han har en alvorlig opgave foran sig, og at der er nogle der vil forhindre ham i at fuldføre den. George er overbevist om at han bare drømmer sært, indtil han får besøg af en tibetansk munk, som vil ledsage ham på hans rejse. For George har virkelig en stor opgave foran sig, en opgave han selv har sat i værk, for adskillige liv siden. Bogen har vundet en pris for bedste ungdomsbog i New Zealand i 2013.

Det er en både fornøjelig, spændende og eftertænksom bog, som forsøger at få sin læser til at tænke over livets store spørgsmål. Det er en virkelig god bog, som varmt kan anbefales.

Egner sig til de der ikke helt føler sig klar til Sofies verden.