Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Spirit animals - storhed og fald


Beskrivelse


Fantasy. Conor, Tarik og Rollan drager ud i den Nilonesiske ørken for at konfrontere den gigantiske løve Cabaro og få hans amulet før erobrerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. nov. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 26. nov. 2015

De unge helte tager denne gang til Abekes hjemland, Nilo, for at opsøge kæmpeløven Cabaro, men intet menneske har før sat sine ben i hans oase i ørkenen. For fantasy-læsere fra 12 år, der har fulgt "Spirit animals"-serien til nu.

Gruppen er denne gang splittet fra start og vi følger både Abeke og Meilin som er taget til fange af erobrerne og Conor og Rollans jagt på den sidste talisman. Meilin og Abeke venter på deres chance for flugt, men Meilin er bange for, at hun er til fare for sine venner. Rollan og Conor opdager derimod snart, at ørkenen er et særdeles farefuldt sted og at der ikke er megen hjælp at finde i det besatte land. Dette er det 6. og næst-sidste bind i serien "Spirit animals", som denne gang er skrevet af Eliot Schrefer. Det er hans første bog på dansk.

Endnu et meget spændende bind i serien, hvor heltene endnu en gang må gå grueligt meget igennem. Man må håbe de får bedre odds i det næste bind. Som de tidligere bind lægger dette også meget op til det næste i serien, og de enkelte bind kan ikke læses uafhængigt af hinanden.

Den fortsatte jagt på dyr i overstørrelse minder meget om Adam Blades "Monsterjagten"-serie fx: Ilddragen Ferno, som dog er skrevet i et noget mere simpelt sprog.