Bøger / faglitteratur

Spirituel astrologi - den indre vej


Beskrivelse


Om spirituel astrologi der betoner menneskets frie vilje og dets udviklingsmuligheder gennem kriser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2018

af

af

Merete Trap

d. 29. maj 2018

Ønsker du at mærke og kende din egen frie vilje? At bruge din vilje til at skabe din egen fremtid? Så kan spirituel astrologi være svaret. For spirituelt åbne læsere, der er interesserede i astrologi og stjernetegn, og gerne vil gå et skridt videre.

Bogen er delt op i 3 dele, med overskrifterne ""En større virkelighed", "Tydning af horoskoper" og "At være astrolog". I de 3 dele arbejdes med fx horoskopets muligheder, astrologiske specialer og der er også 2 eksempelhoroskoper. Desuden omtales de nye dværgplaneter. Bogen bygger på interviews med forfatteren, som spirituel mentor Gitte Noor Jul og forfatter Jakob Vedelsby har foretaget og omskrevet. Claus Houlberg er astrolog og psykoterapeut, og har senest udgivet Astrologisk dagbogAstrologisk dagbog. Bind 1 : Omrids af en ny virkelighed.

Dette er en fin lille udgivelse, som giver en ret klar og lettilgængelig introduktion til den moderne horoskoptydning. Bogen har fokus på den personlige udvikling, på at få større kendskab til sig selv som menneske, hvor den klassiske astrologi har mere fokus på konkrete emner. Bogen er overskuelig i sin opbygning, og kan også "bladrelæses" efter interesse.

Der findes mange udgivelser om traditionel astrologi, men dette er den første bog på dansk om emnet spirituel astrologi. Derfor kan man bedst sammenligne med forfatterens andre udgivelser, som fx Horoskopets planeter, som også omtaler de nye dværgplaneter.