Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spis dig slank i frokostpausen


Beskrivelse


Opskrifter på sunde og slankende frokostretter, der samtidig er velsmagende og bidrager med alle de vitaminer, mineraler og antioxidanter, man har brug for. Til alle opskrifter er der afkrydsningsskema i henhold til De Danske Vægtkonsulenters kostprogram.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. aug. 2010

af

af

Camilla Sejerøe

d. 4. aug. 2010

Frokostkogebog til dem, der skal slanke sig og har valgt at bruge De Danske Vægtkonsulenters metode. Den kan også fint bruges som inspiration til andre, der gerne vil leve fedtfattigt til frokost.

Bogen er skrevet af De Danske Vægtkonsulenters faste kogebogsforfatter, Inge Kauffeldt. Hun gør det som altid grundigt og sobert. Der er ikke tale om revolutioner inden for kogekunsten, men mindre kan også gøre det, og her er mange gode idéer til at gøre den daglige frokost lettere. Bogen er rigt illustreret med farvefotos af retterne. Ved hver opskrift er rettens forbrug i De Danske Vægtkonsulenters system illustreret, og der refereres flittigt til DDV-produkter.

Der kommer en del slankebøger, og en del om madpakker, men egentlig ikke så tit til voksne. Man kan sammenligne lidt med Spis dig let af Anne Ravn, men den har slet ikke så mange opskrifter.

En lille inspirationsbog med hovedvægt på frokost til voksne. Den lægger vægt på De Danske Vægtkonsulenters system og særlige udbud af varer, men kan også bruges af andre, der ønsker at tabe sig.