Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spis dig sund - frokoster & mellemmåltider


Beskrivelse


Sunde og slankende opskrifter på frokost og mellemmåltider. Med tips og kalorieberegning til de enkelte opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2013

af

af

Katja Larsen

d. 27. nov. 2013

Bogen Spis dig sund - frokoster & mellemmåltider henvender sig primært til brugere af Vægtkonsulenternes kostprogram. Dog kan andre også blive fristet af de lækre opskrifter og blot se bort fra afkrydsningssystemet.

Bogen indeholder blandt andet tærter, sandwiches og salater. Af pålæg kan nævnes pulled pork i færdiglavet version. Der er tips til madpakkeløsninger, og hver opskrift har tilhørende kalorieberegning og afkrydsningsskema i henhold til Vægtkonsulenternes program. Alle opskrifter er beregnet til 1 person og er tiltænkt den hurtige hverdag. På samme måde er vejledningen kort, og nybegynderen i køkkenet skal holde tungen lige i munden.

Helle Kleist har tidligere udgivet bøger på Vægtkonsulenternes forlag og rækken med titelbegyndelsen "Spis dig sund" er ganske udmærket.

Den primære målgruppe er alle, der følger Vægtkonsulenternes kostprogram. For udenforstående virker afkrydsningsskemaet lidt forvirrende. De lækre opskrifter og flotte billeder heraf, vil dog også tiltrække andre lånere.