Bøger / faglitteratur / kogebøger

Sportskogebogen : vejen til optimal præstation


Beskrivelse


Indeholder en teoretisk del om sportsernæring, bl.a. om kulhydraters og proteiners betydning for præstationen, om væskebalance og om kosten i forbindelse med konkurrencer, o opskrifter til dagens måltider, som alle tager udgangspunkt i de officielle kostråd.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. apr. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 30. apr. 2015

En bog om sportsernæring for professionelle sportsudøvere inden for alle idrætsgrene, supermotionister, ernærings- og sundhedsstuderende, sportsefterskoler og andre, der arbejder med sportsudøvere.

Anne Henriksen er professionsbachelor i ernæring og sundhed, og hun begyndte at interessere sig for sportsernæring, da hun selv startede med at dyrke triatlon. Bogen består af en teoretisk del om sportsernæring, bl.a. om kulhydraternes og fedtets betydning for præstationen, om væskebalance og kosten i forbindelse med konkurrencer. Denne del henvender sig især til langdistanceudøvere, som træner mere en 1 1/2 time om dagen. Resten af bogen består af opskrifter til alle dagens måltider, og de tager alle udgangspunkt i de officielle kostråd.

En inspirerende bog med mange lækre opskrifter, som udmærker sig ved at være lette at lave af let tilgængelige og naturlige råvarer. Ved hver opskrift er angivet energifordelingen, og desuden hvordan man kan bruge retten både til vægtøgning og vægttab.

Opskriften på sejrBrændstof & kølervæske til dit maratonløbSportsernæring henvender sig især til elitesportsudøvere mellem 12 og og 18 år, og Brændstof & kølervæske til dit maratonløb er som titlen antyder mest beregnet for langdistanceløbere for både supermotionisten og elitesportsudøvere. Desuden har vi den mere teoretiske SportsernæringOpskriften på sejr henvender sig især til elitesportsudøvere mellem 12 og og 18 år, og er som titlen antyder mest beregnet for langdistanceløbere for både supermotionisten og elitesportsudøvere. Desuden har vi den mere teoretiske SportsernæringOpskriften på sejr henvender sig især til elitesportsudøvere mellem 12 og og 18 år, og Brændstof & kølervæske til dit maratonløb er som titlen antyder mest beregnet for langdistanceløbere for både supermotionisten og elitesportsudøvere. Desuden har vi den mere teoretiske .