Bøger / skønlitteratur / roman

Stonelegenderne - brødrekrigen


Beskrivelse


Den tidsrejsende Stone-familie, hvis medlemmer har stærke overnaturlige kræfter, arbejder på at udvikle egne evner, samtidig med at familiemedlemmerne er centrum for en række mystiske hændelser. For læsere af fantasy, gys og gru.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj 2021

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 5. maj 2021

Den tidsrejsende Stone-familie, hvis medlemmer har stærke overnaturlige kræfter, arbejder på at udvikle egne evner, samtidig med at familiemedlemmerne er centrum for en række mystiske hændelser. For læsere af fantasy, gys og gru.

Stonefamilien, som forfatteren præsenterede i sin første bog StonelegenderneStonelegenderne, er atter samlet i den samme verden, og for en sjælden gangs skyld også i den samme tid. En stakket stund er deres verden fredelig. Men snart er der gang i de mystiske hændelser igen. De to brødre Marcus og Howard arbejder ihærdigt på at lukke "knudepunkter" mellem de parallelle verdner, som familiemedlemmerne rejser imellem. Samtidig bliver deres søstre angrebet af en fjende, som har den fordel at være usynlig. Læseren kommer med Howard på besøg i en parallelverden kaldet "Kryznakh", hvor han atter jagter den mystiske Xeroth. Og i en kælder i København har en troldmand gang i et hemmeligt ritual. Kan Stone-familien mon igen gøre deres verden mere fredelig? Danny H.L. Nielsen debuterede i 2017 med Stonefamilien, som forfatteren præsenterede i sin første bog , er atter samlet i den samme verden, og for en sjælden gangs skyld også i den samme tid. En stakket stund er deres verden fredelig. Men snart er der gang i de mystiske hændelser igen. De to brødre Marcus og Howard arbejder ihærdigt på at lukke "knudepunkter" mellem de parallelle verdner, som familiemedlemmerne rejser imellem. Samtidig bliver deres søstre angrebet af en fjende, som har den fordel at være usynlig. Læseren kommer med Howard på besøg i en parallelverden kaldet "Kryznakh", hvor han atter jagter den mystiske Xeroth. Og i en kælder i København har en troldmand gang i et hemmeligt ritual. Kan Stone-familien mon igen gøre deres verden mere fredelig? Danny H.L. Nielsen debuterede i 2017 med .

Nielsen er tydeligt inspireret af fx Lovecraft og Poe, men han formår fint selv at lade spændingen og uhyggen krybe ind på læseren, mens siderne vendes, og endnu en mystisk historie lægger sig til legenden om Stone-familien.

Gys og gru, inspireret af H.P. Lovecraft, findes fx også i Ind i mørket.