Bøger / faglitteratur til børn

Stork


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juli 2019

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 16. juli 2019

To små fagbøger i serien "Min første bog". Den hvide stork er en stor fugl. Tidligere var der mange af dem i Danmark. Den flyver 12.000 km, når den flyver til Afrika. Hvidhajen er også et kæmpe dyr. Den lever i havet og er et rovdyr, der æder andre store havdyr som fx sæler. Fra 7 år.

I bøgerne kan man læse fakta om henholdsvis den hvide store stork og hvidhajen, og hvad der er særligt for dem hver især. Hver bog har en indholdsfortegnelse først i bogen. Til sidst i bogen er der stikordsregister og ideer til videre læsning. Hvert opslag er et stort farvet foto. Teksten er placeret i tydelige tekstbokse. Bøgerne er på henholdsvis lettal 15 og 16. Der kan hentes gratis elevopgaver på forlagets hjemmeside.

Bøgerne ligner seriens andre titler i layout. Det gør de små læsere fortrolige med, hvordan de kan læse bøgerne. De farvede fotos er flotte og understøtter teksten. De er trykt på kraftigt papir, som kan holde til mange læsninger.

Om storken kan man også læse StorkenVerdens farligste hajerKan en hvidhaj springe højdespring? og om hajer Verdens farligste hajer. Hvis man gerne vil have en lidt sjov bog om hvidhajen, og hvad den kan, så læs Kan en hvidhaj springe højdespring?Om storken kan man også læse Storken og om hajer . Hvis man gerne vil have en lidt sjov bog om hvidhajen, og hvad den kan, så læs Kan en hvidhaj springe højdespring?Om storken kan man også læse Storken og om hajer Verdens farligste hajer. Hvis man gerne vil have en lidt sjov bog om hvidhajen, og hvad den kan, så læs .