Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Stormen


Beskrivelse


Fantasy. Kelleys kampevner, magiske kræfter og kærligheden til Sonny sættes på den alvorligste prøve. For det viser sig at Sonnys nye kræfter måske ikke kan tæmmes, og at dem hun stolede på, har hemmelige planer med alfernes kongerige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2015

af

af

Helle Laursen

d. 12. nov. 2015

I andet og tredje bind af "Vinterkongens Datter" hvirvles Kelley igen ind i et farligt spil om magt og magi i elvernes verden. Hun er stadig forelsket i Sonny, men er deres kærlighed stærk nok til at klare de udfordringer, der venter dem? For 12-16 år.

I "Sort lys" er Kelley er tilbage i New York og i gang med sin skuespillerkarriere. Hun savner Sonny som er tilbage i "Den anden verden" hvor han jagter alfer fra Den Vilde Jagt. Kelley må sætte skuespillerkarrieren på pause, da hun igen trækkes ind i elvernes magtspil, og andet bind ender dramatisk. Tredje bind "Stormen" starter hvor vi forlod Kelley. Hendes kampevner, magiske kræfter og kærligheden til Sonny sættes på den alvorligste prøve. For det viser sig at Sonnys nye kræfter måske ikke kan tæmmes, og at dem hun stolede på, har hemmelige planer med alfernes kongerige.

Det er en letlæst fantasyhistorie, hvor magi, action og kærlighed blandes fint. Hvis man er til elverfolk, myter, magi og romantik, er jeg sikker på at man vil føle sig godt underholdt i selskab med Kelley. Sproget flyder let, og de magiske kampe mellem elverne er levende beskrevet.

Der er kommet flere fantasyserier, der handler om elvere. Et andet godt bud kunne være Pigen fra FenmarkenNijura. Bind 1 eller Nijura. Bind 1 som er en afsluttet roman i to bindDer er kommet flere fantasyserier, der handler om elvere. Et andet godt bud kunne være Pigen fra Fenmarken eller som er en afsluttet roman i to bind.