Bøger / faglitteratur / opskrifter

Styrk dit immunforsvar


Beskrivelse


Opslags- og kogebog til styrkelse af immunforsvaret og forebyggelse af almindelige lidelser og alvorlig sygdom. Med opskrifter, daglige menuer og kostplaner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. nov. 2012

af

af

Grethe Lorentzen

d. 26. nov. 2012

Ifølge Kirsten Hartvig kan man styrke sit immunforsvar, forebygge og delvist helbrede almindelige lidelser og alvorlige sygdomme, som fx kræft, ved at følge anvisningerne i denne kostguide og kogebog. For dem, der vil leve sundere, og dem, der anvender mad som medicin.

Hartvig er naturopat, urtelæge og psykoterapeut, og afholder kurser, foredrag og internatophold om sund livsstil. Bogen, som er i et smukt layout med glittede sider og farvefotos, består af en teoretisk gennemgang af immunforsvaret, en omtale af de 150 mest styrkende fødevarer for immunforsvaret, herunder 11 stjernefødevarer med immunstyrkende profil, en gennemgang af forskellige lidelser og den forebyggende mad dertil, samt et afsnit med 180 opskrifter, daglige menuer og kostplaner. Bogen kan anvendes som opslagsværk og kogebog for dem, der vil leve sundere. Der mangler litteraturliste og referencer til den forskning, der omtales.

Skønt ikke nævnt, er denne bog 2. udg. af Spis dig til et stærkt immunforsvar : med over 300 immunfremmende fødevarer og opskrifter, 2003. Der er ændret lidt på ordvalg og tilføjet enkelte nye afsnit. Styrk dit immunforsvar, 2012, er en nem og hurtig kostguide.

Opslags- og kogebog til styrkelse af immunforsvaret og forebyggelse af almindelige lidelser og alvorlig sygdom, i et smukt layout, med spændende opskrifter. Der er kun få ændringer siden 1. udg.: Et mere handy format og enkelte nye afsnit.Informationer og udgaver