Bøger / faglitteratur / kogebøger

Succes med LCHF : 90 lækre og superlette opskrifter til hele familien


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 13. maj 2015

Til læsere, som allerede kender til slankekuren LCHF - Low Carb High Fat - og som ønsker ny inspiration til dagens måltider og mellemmåltider. Også til læsere som ønsker ideer til sunde retter.

Svenske Ulrikka Davidsson tabte 30 kg på 8 måneder ved at følge denne kur, og siden da har hun uddannet sig som ernæringsrådgiver. Hun har skrevet en lang række bøger, hvoraf mange er oversat til dansk. I bogen er en ganske kort beskrivelse af teorien bag kuren om at øge indtaget af fedt og en hel del protein, samtidig med at indtaget af kulhydrater bliver begrænset, og hvordan man med fordel kan planlægge sit basislager i køleskab og fryser. Størstedelen af bogen består af opskrifter, 90 i alt til alle døgnets måltider, fra morgenmad over mellemmåltider, til komplette aftenmåltider og desserter.

For dem, der allerede kender til kuren, giver bogen mange forslag til retter, som er hurtige og lette at lave. Ingredienserne er alle ganske almindelige, og de kan købes i ethvert supermarked.

Der er udgivet rigtig mange bøger om LCHF i de senere år. Hvis man vil vide mere om teorien bag er der bøgerne af Jane Faerber, bla. Spis dig mæt & gladTab dig med LCHFDen letteste vej til LCHF kuren og Tab dig med LCHF, mens der er mange opskrifter i Den letteste vej til LCHF kurenDer er udgivet rigtig mange bøger om LCHF i de senere år. Hvis man vil vide mere om teorien bag er der bøgerne af Jane Faerber, bla. Spis dig mæt & glad og , mens der er mange opskrifter i Den letteste vej til LCHF kurenDer er udgivet rigtig mange bøger om LCHF i de senere år. Hvis man vil vide mere om teorien bag er der bøgerne af Jane Faerber, bla. Spis dig mæt & glad og Tab dig med LCHF, mens der er mange opskrifter i .