Bøger / faglitteratur / vejledninger

Sund krop, smuk hud og fantastisk udstråling!


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Livstilsbog om hvordan man kan opnå sund krop, smuk hud og fantastisk udstråling via pleje, kost, motion og mind-set.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. dec. 2014

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 18. dec. 2014

Bogen tager os med gennem fire trin til at opnå: Sund krop, smuk hud og fantastisk udstråling: Pleje, kost, motion og mindset. Bogen er fyldt med faglig viden, erfaring og sjove anekdoter, der kan styrke os i at opnå det, som titlen lover.

Forfatteren er uddannet mediegrafiker, men valgte senere en uddannelse som hudterapeut og har i dag sin egen virksomhed og sin egen hudplejeserie. I sin bog tager han os med rundt om de forskellige aspekter omkring skønhed. De er opdelt i fire hovedkapitler: Pleje, hvor der fokuseres på hudpleje - myter, ingredienser og hudtyper. Kost, der handler om det der skader og det der booster samt lidt opskrifter. Motion, hvor der især fokuseres på de små daglige ændringer, der har stor betydning på sigt, og sidst er der: Mindset, hvor det er sindet, glæden og eget fokus, der er det styrende. Med andre bidragsydere, bl.a. juiceeksperten Mads Bo, sangeren Bryan Rice, motivatonscoach Mark Anthony og sexolog Joan Ørting.

En kortfattet, saglig og inspirerende livsstilsbog, der både informerer og underholder på samme tid.

Af nyere bøger om emnet er bl.a. Alt det du ikke vidste om hemmeligheden bag ægte skønhed. En af fordelene ved Timmermanns bog er, at den kan bruges af både mænd og kvinder.