Bøger / faglitteratur

Supersæd : en effektiv guide til mænd, der vil booste deres sæd


Beskrivelse


Nyttig viden til mænd, der ønsker at optimere deres sædkvalitet, fx i forbindelse med fertilitetsbehandling.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. mar. 2021

af

af

Pernille Poulsen

d. 18. mar. 2021

Nyttig viden til mænd, der ønsker at optimere deres sædkvalitet, fx i forbindelse med fertilitetsbehandling.

Når barnløsheden rammer, er der i det danske sundhedsvæsen først og fremmest fokus på kvinden og hendes krop. Manden bliver oftest blot bedt om at levere en sædprøve. Med denne bog vil Peter Humaidan vise, at barnløshedsproblematikker lige så ofte handler om dårlig sædkvalitet, og at det er relativt let at gøre noget ved det. Vi tages igennem sædens historie, opbygning, biologi og DNA. Dernæst ses på faktorer, der påvirker sæden i negativ retning, herunder rygning, alkohol, koffein, kosten, motion, mobiltelefoner og computere. Det hele munder ud i en sæd-boost kur på blot tre måneder. Det tager nemlig ikke mere end tre måneder at forbedre sin sæd. Imellem de faktuelle kapitler er der samtaler mellem fertilitetsprofessor Peter Humaidan og læge Peter Q. Geisling, der begge har været ufrivilligt barnløse, men som begge nu er fædre. Det hele er samlet af journalist Sally Hamilton.

En interessant og aktuel bog, selv for dem, der ikke lige kæmper med dette problem. Indeholder masser af fakta og nyttig viden.

Der findes en del bøger om fertilitet med fokus på kvinden, men også værker med indhold til mænd - som fx Fertilitet og sundhedKlar til børn og Klar til børnDer findes en del bøger om fertilitet med fokus på kvinden, men også værker med indhold til mænd - som fx Fertilitet og sundhed og .


Sygeplejersken

Årg. 121, nr. 4 (2021)

af

af

Jette Bagh

Årg. 121, nr. 4 (2021)