Bøger / faglitteratur / opskrifter

Supper & co. : sund med verdens bedste supper


Beskrivelse


Over 70 opskrifter på vegetariske supper baseret på grøntsager, bønner, fuldkorn m.m. Supperne er inspireret af køkkener fra hele verden, bl.a. Mexico, Thailand, Indien og Kina.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2017

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 10. feb. 2017

Hvis du elsker suppe eller er på udkig efter en sundere livsstil, så er der inspiration at finde i denne kogebog, der rummer opskrifter på sunde supper fra hele verden.

Kirsten Skaarup er forfatter til mere end 25 grønne kogebøger, fx Vegetarisk køkken. I denne kogebog findes over 70 opskrifter på vegetariske supper baseret på grøntsager, bønner, fuldkorn m.m. Supperne er inspireret af køkkener fra hele verden, bl.a. Mexico, Thailand, Indien og Kina. Opskrifterne er inddelt i kapitler med morgenmadssupper, frokost- og middagssupper, - der er bogens hovedafsnit - samt dessertsupper. Bogen afrundes med et kapitel med grundopskrifter og tilbehør. Alle opskrifterne er til 4 personer. Hver opskrift får et dobbeltopslag, hvoraf den ene side er et helsides fotografi. Udover ingrediensliste og vejledning indeholder hver opskrift også en kort personlig kommentar. Register bagerst i bogen.

Fin kogebog med mange varierede suppeopskrifter, der henter inspiration fra hele verden. Tydelig skrifttype og flotte illustrationer.

Der er kommet et par andre fine suppebøger for nylig, som henvender sig til det samme publikum, nemlig Sunde supper52 supper og 52 supper, som denne bog minder om. Den adskiller sig ved udelukkende at indeholde vegetariske supperDer er kommet et par andre fine suppebøger for nylig, som henvender sig til det samme publikum, nemlig Sunde supper og , som denne bog minder om. Den adskiller sig ved udelukkende at indeholde vegetariske supper.