Bøger / faglitteratur

Svaret er enkelt : lev din sjæl


Beskrivelse


Trin for trin-guide til hvordan man kan opnå forbindelse med sin guddommelige sjæl og lære at elske sig selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. maj 2010

af

af

Conni Boll Christensen

d. 11. maj 2010

Selvhjælpsbog med vejledninger og øvelser, som kan give dig nøglen til et liv med fred og sand lykke. Henvender sig til spirituelt interesserede lånere.

Forfatteren, som har en ph.d. i metafysik, arbejder som healer, spirituel lærer, foredragsholder og forfatter i USA. Hun har udgivet mange bøger, hvoraf 3 er oversat til dansk Omfavn din intuition, Vitaminer for sjælen og Spørg dine guider. De minder alle i indhold, stil og layout om Svaret er enkelt. Forfatterens ærinde er, at du skal blive bevidst om din strålende og guddommelige sjæl og lære at skelne mellem dit falske selv (ego) og dit sande, autentiske selv (din sjæl). Vejen til denne erkendelse er ti enkle trin beskrevet i kapitler, som består af vejledninger, små både private og professionelle anekdoter og simple øvelser, fx åndedrætsøvelser, lister over venlige ord til dig selv, ting du elsker og er taknemlig for, fokuseringsøvelser, fjern din frygt, vær venlig og find glæden ved musik. Sproget er enkelt og budskabet simpelt: Elsk dig selv.

Kan supplere bibliotekets mange andre bøger om positiv psykologi, mental træning, selvudvikling, lykke og personlig udvikling. De har dog ikke alle samme spirituelle og meget amerikanske tilgang til at få et bedre og lykkeligere liv.

Letlæst selvhjælpsbog om at lære at elske sig selv henvendt til spirituelt interesserede lånere. Bruges som Choquettes andre bøger.