For ledere og projektledere, og vil formodentlig komme til at indgå i efteruddannelseslitteraturen i projektledelse.
Den systemiske tænkning gennemsyrer markedet med ledelseslitteratur i disse år, og nu er tiden også kommet til projektledelsesdisciplinen. Projektledelse handler ellers traditionelt om at komme fra A til Z så let som muligt, og er traditionelt præget af værktøjer, der udspringer af en lineær tænkning omkring opgaveløsningen. Men, som Mintzberg siger, så har virkeligheden en tendens til hele tiden at komme i vejen for planen. Bogens artikler gennemgår diverse elementer og faser i et projekt, forholder sig til den traditionelle måde at se projektplanlægningen på og anlægger samtidig en mere cirkulær, refleksiv tilgang til kunsten at drive et projekt fremad, at forholde sig til interessenter, at arbejde med projektgruppen, at planlægge på en anderledes måde og ikke mindst at forholde sig til basisorganisationen og den projektejer, som har igangsat projektet.
Der er rigtig meget litteratur om traditionel projektledelse, fx Kousholt: Projektledelse, 4. udg. 2011 og Projektstyringens problemer og værktøjer : fra kaos til resultat, 4. udg. 2011.
En anderledes bog om projektledelse, der anlægger et systemisk perspektiv på et område, der traditionelt er præget af et rationelt, logisk og lineært syn på verden.