Bøger / faglitteratur / opskrifter

Tab dig sundere med anti-inflammatorisk kost


Beskrivelse


Anti-inflammatorisk kost er vejen frem, hvis du vil tabe dig på en sund og stabil måde, lover bogens forfattere. Til læsere, der gerne vil motiveres og lykkes med en sundere livsstil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. jan. 2023

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 20. jan. 2023

Anti-inflammatorisk kost er vejen frem, hvis du vil tabe dig på en sund og stabil måde, lover bogens forfattere. Til læsere, der gerne vil motiveres og lykkes med en sundere livsstil.

Anti-inflammatorisk kost er blandt andet kendt for at bedre fordøjelsen, skabe et mere stabilt blodsukker og afhjælpe forskellige betændelsestilstande i kroppen. Som en nærmest afledt effekt opdager mange, der overgår til denne livsstil at tabe sig, og det er netop med et ønske om at kombinere de sundhedsmæssige gevinster med fokuseret vægttab, at kost- og livsstilsvejleder Martin Kreutzer og opskriftsudvikler Simon Weisdorf udgiver denne bog. I første del kan du lære om principperne bag den anti-inflammatoriske livsstil og blive klogere på, hvordan bogen kan anvendes. Herpå følger 57 opskrifter til alle døgnets måltider, med farvefotos, angivelse af næringsindhold, kalorier og antal personer.

Velskrevet, lettilgængelig og overskuelig bog, der kan inspirere nybegyndere, såvel som erfarne ud i den anti-inflammatoriske livsstil. Lækkert layout, med flotte fotos og informative faktabokse. Retterne er lækre og anvisningerne er lette at forstå og følge.

Det er oplagt at kigge videre i forfatterparrets øvrige bøger, fx Anti-inflammatorisk topform på 4 uger21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost21 vegetariske dage til vægttab, foruden 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost og 21 vegetariske dage til vægttabDet er oplagt at kigge videre i forfatterparrets øvrige bøger, fx Anti-inflammatorisk topform på 4 uger, foruden og 21 vegetariske dage til vægttabDet er oplagt at kigge videre i forfatterparrets øvrige bøger, fx Anti-inflammatorisk topform på 4 uger, foruden 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost og .