Bøger / skønlitteratur / roman

Tag mig med


Beskrivelse


Da psykiateren Selene modtager en ny, tidligere kriminel, klient, ved navn Rayan, er hun ikke klar over at dette skal vise sig at blive et både erotisk og skæbnesvangert møde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. juni 2018

af

af

Merete Trap

d. 4. juni 2018

En smuk psykiater får en tidligere kriminel som klient. Deres sessioner fungerer ikke, til gengæld fungerer deres natlige møder bedre. 3. del af den erotiske "Grænseløs"-trilogi. For (kvindelige) læsere af dansk, erotisk litteratur.

Psykiateren Selene modtager en ny klient, den kriminelle Rayan Chris. Rayan vil ikke åbne op under deres sessioner, til gengæld åbner han for Selenes dæmoner. Selene gemmer nemlig selv på mørke hemmeligheder, hun tiltrækkes af farlige typer og opsøger jævnligt uforpligtende og anonym sex på snuskede værtshuse. En aften er Selenes anonyme sexpartner Rayan. Selene ønsker ikke nærhed i sit liv, Rayan ønsker slet ikke at leve, men kan de, netop af denne grund, hjælpe hinanden? Pernille Kim Vørs har tidligere udgivet den erotiske serie "Dominic-trilogien".

Dette tredje og sidste bind af trilogien har skruet endnu en tand op for sex-scenerne. Plottet består i det erotiske spil, som de to plagede mennesker, har kørende. Bogen er præget af et klichéfyldt sprog og ditto handling. Hvis man læser bogen for erotikkens skyld, er der til gengæld masser af saft, kraft og hård sex, som resultat af hovedpersonernes søgen efter deres forløsning på sorg og smerte.

Der findes et utal af erotiske serier, hvor hovedpersonerne er følelsesmæssigt skadede og får afløb for frustrationer via hård sex, her kan fx nævnes Maya Banks "Surrender-trilogien".