Bøger / skønlitteratur / roman

Tavshedens mørke


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En kvinde kommer ud for et biluheld og får hukommelsestab. Hendes mand, der er kriminalassistent, synes der er noget mærkeligt ved hele sagen, men først til sidst kan han se sammenhængen med de to mord, der begås samtidig.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2013

af

af

Camilla Sejerøe

d. 11. nov. 2013

Effektiv krimi fra udkantsdanmark. Kan læses af alle krimi-læsere, måske især dem fra Fyn og Langeland. Forsiden signalerer tydeligt krimi, og hænger grafisk sammen med forgængeren.

Maria Kjær-Madsen har en del noveller, mest inden for science-fiction, bag sig. Desuden én anden bog med de samme personer som her, nemlig journalisterne Luna og Janus, samt en del af politiet. Plottet er kompliceret, men gennemtænkt - og spændende. En meget effektiv krimi, man hænger på fra først til sidst. En kvinde kommer ud for et færdselsuheld og vågner med hukommelsestab. Men der er nu alligevel noget ved hende, der ikke er, som det plejer. Hendes mand (som også er kriminalassistent), har det meget svært med det. Det viser sig, at der er en sammenhæng med to mord, der begås på hhv. Langeland og i Faaborg.

Anita Lillevang skriver lignende krimier, bare med udgangspunkt i Østjylland.

En fin provinskrimi, der nok vil have særlig appel til læsere, der kommer fra - eller holder af - Sydfyn og Langeland.


Berlingske tidende

d. 1. feb. 2014

af

af

Merete Reinhold

d. 1. feb. 2014