Bøger / faglitteratur

Teamets arbejde med - elevplaner


Beskrivelse


Der gives konkrete redskaber til indhold og organisationsformer i lærerteamets arbejdde med elevplaner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Henrik Munch Jørgensen

2007

Hurtigt læst og lettilgængelig bog om elevplaner, som overvejende henvender sig til lærere og andre, som arbejder med elevplaner. Men denne udgivelse er også meget relevant for lærerstuderende og pædagoger.

Elevplaner er et meget aktuelt område i skoledebatten. De fleste skoler har arbejdet med elevplaner gennem mange år. Men lovkravene om elevplaner har øget fokuset på selve planerne og arbejdet med dem. Denne udgivelse er en stor hjælp for de enkelte lærere og skolerne til at udvikle elevplanerne og få mest mulig gavn af dem. Bogen rummer mange gode modeller og forslag til anvendelse af elevplaner. Det er en meget praksisorienteret bog, som kan anvendes som et decideret arbejdsredskab til at opkvalificere arbejdet med elevplaner og skole/hjem-samarbejdet.

Da elevplaner er et meget aktuelt emne inden for skoledebatten og har været det en del år, findes der en del litteratur om emnet, eksempelvis Elevplaner, 2007.

Teamets arbejde med elevplaner er en virkelig god, lettilgængelig og praksisorienteret udgivelse, som de fleste lærere vil have stor gavn af at læse. Elsa Tromborg giver mange gode, konkrete og inspirerende forslag til videreudvikling af arbejdet med elevplaner og skole/hjem-samarbejde.Informationer og udgaver