Bøger / faglitteratur

Teamets arbejde med - en sammenhængende skolestart


Beskrivelse


Ideer til hvordan der i et tværfagligt samarbejde mellem pædagoger og lærere kan skabes en sammenhængende skolestart. Med cases og forslag til undervisningsforløb.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Henrik Munch Jørgensen

2008

Denne udgivelse i Teamserien henvender sig til lærere i indskolingen, skoleledere, pædagoger samt studerende på både lærer- og pædagoguddannelsen. Temaet er det tværfaglige samarbejde mellem lærere og pædagoger samt skole og SFO for at skabe en sammenhængende skolestart.

Bogen er skrevet i et meget lettilgængeligt sprog og med fokus på det praksisorienterede. Der er mange konkrete idéer til undervisningsforløb og ligeledes mange gode cases til at eksemplificere og illustrere idéerne. Det er en bog, som er fuld af inspiration og gode konkrete ideer til lærere og pædagoger. Samtidig med at bogen giver studerende et godt indblik i skolestarten i praksis.

Denne udgivelse er et godt og praksisorienteret supplement til Niels Egelunds mere teoretiske antologi Skolestart : udfordringer for daginstitution, skole og fritidsordninger, 2007 eller Undervisning i indskolingen, 2006.

Endnu en god, lettilgængelig og praksisorienteret udgivelse i Teamserien. Bogen kan læses på meget kort tid og rummer meget inspiration og gode idéer.


Folkeskolen

Årg. 125, nr. 29 (2008)

af

af

Leon Aktor

Årg. 125, nr. 29 (2008)