Bøger / skønlitteratur / roman

Til døden dem skiller


Beskrivelse


Krimi fra Brighton, hvor kriminalkommissær Roy Grace både står med en sag med en torso af et ukendt offer og samtidig skal være ansvarlig for sikkerheden for en verdensstjerne, der har både fjender og fanatiske fans.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. maj 2013

af

af

Per Månson

d. 17. maj 2013

For læsere af moderne britiske krimier. Forsiden viser The Royal Pavilion i Brighton, der spiller en stor rolle i bogen.

Vi er nu nået til ottende bind i den fremragende serie med kriminalkommissær Roy Grace fra Brighton. Torsoen af et lig findes i møget på en kyllingefarm. Her har det ligget længe, så det er en hård nød bare at få identificeret ofret. En megatjerne, Gaia, vender tilbage til sin hjemby for at indspille en storfilm om King Georg IV og hans elskerinde. Grace bliver ansvarlig for hendes sikkerhed. Hun får både trusselsbreve og har fanatiske fans efter sig. Langsomt væves de to sager ind i hinanden til en overraskende og dramatisk slutning. James bliver næsten bedre og bedre, som serien skrider frem, og han nu er nu helt i liga med genrens bedste og mestrer især at nuancere et stort persongalleri og gøre alle vedkommende.

James hører til genrens sværvægtere og er ved at være på niveau med fx Ian Rankin.

En fremragende og spændende krimi med flot sammenskruet plot.


litteratursiden.dk

d. 18. juni 2013

af

af

Pernille Jørgensen

d. 18. juni 2013

Berømmelse har sin pris, og nogle gange er den høj. Roy Grace er på banen igen i en spændende krimi, der både byder på superstjerner, gale fans og et enkelt mord. Peter James er nået til bog otte i si...


Weekendavisen

d. 5. juli 2013

af

af

Katinka Bruhn

d. 5. juli 2013


Kristeligt dagblad

d. 26. juni 2013

af

af

Mie Petersen

d. 26. juni 2013