Bøger / faglitteratur

Top of mind : håndbog i personlig branding


Beskrivelse


En række tips og tricks til hvordan man lærer at mestre branding, så man let og ubesværet kan synliggøre sig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Carsten Güllich-Nørby

2008

Bog om personlig branding, der som håndbog og guide henvender sig til alle, som har lyst til at arbejde med branding som et værktøj til såvel personlig som karrieremæssig udvikling.

Forfatteren er erfaren ledelsesrådgiver og har skrevet flere bøger, bl.a. som her om branding, fx fra 2004 Personlig branding. I sin nye bog tager han udgangspunkt i et citat af ingen mindre end Cæsar. "I sidste ende er det umuligt ikke at blive, hvad andre anser dig for at være". I sit forord understreger han bl.a., at personlig branding skal ses som indgang til en problemløsning, når det gælder adfærd, og at personlig branding ikke som nogen måske tror handler om at påtage sig en kunstig adfærd for egen vindings skyld. Som Horn skriver: "Det drejer sig om at kunne vise hjerne- og kerneværdier frem til andre, så andre forstår én som menneske, kollega, ven eller familiemedlem". Og bogen giver konkrete værktøjer til populært sagt at "brænde" igennem hos andre, og med titlen placerer sig netop i andres "Top of mind", dvs. blive en af dem som andre først tænker på i en given anledning. Det kan være på arbejdspladsen eller i privatsfæren.

Mange skriver om branding, men når det gælder fokus på den interessante personlige branding er Peter Horn i "top of my mind". Der findes mange bøger om branding, men på dansk ikke andre med personlig branding som hovedemne.

Tilgængelig og velskrevet bog som gør personlig branding forståelig og brugbar for alle.