Velkomponeret roman om venskab, forelskelse, sorg og død - og om begæret efter at skrive og skabe. For læsere af ny dansk litteratur.
Asta er forfatter og skriver på en roman om den polske portrætkunstner Lysander Milo, da hun modtager en invitation til en mindehøjtidelighed for August. Det er 10 år siden, han døde. Dengang boede de på samme kollegium, og August var kæreste med Astas bedste veninde Mai. Invitationen griber forstyrrende ind i Astas liv og skriveproces og får fortid og nutid til at flette sig ind i hinanden. Kollegielivet, længsler og forvirring vækkes til live, sammen med dét Asta aldrig har kunnet fortælle Mai. Tine Høeg modtog Bogforums Debutantpris for sin seneste roman Nye rejsende.
Vellykket og velkomponeret roman, der på fineste vis behandler emner som venskab, forelskelse, hemmeligheder, sorg, længslen efter at skabe og skrive samt at stå på tærsklen til at være en "ægte" voksen. Bogens kortprosaform og lune humoristiske tone gør den utrolig letlæst, samtidig med at der er en dybde og eftertænksomhed at finde mellem linjerne.
Tine Høegs korte, præcise sprog tilsat både humor og dybde har meget tilfælles med sproget i Helle Helles bøger. Overvejelser om venskaber og hvordan man er en "ægte" voksen tilsat humor og dybde, finder man også i Stine Pilgaards Meter i sekundetLageret, Huset, Marie og Jonas Eikas Lageret, Huset, MarieTine Høegs korte, præcise sprog tilsat både humor og dybde har meget tilfælles med sproget i Helle Helles bøger. Overvejelser om venskaber og hvordan man er en "ægte" voksen tilsat humor og dybde, finder man også i Stine Pilgaards Meter i sekundet og Jonas Eikas .