Bøger / faglitteratur / vejledninger

Trinny & Susannah - body shape bible : find din figur, find din stil, forny dig selv


Beskrivelse


12 typiske kvindelige kropsformer gennemgås med ideer til hvordan man bedst vælger og sammensætter tøj til hver enkelt.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2008

af

af

Beth Høst

d. 8. aug. 2008

Bogen er til alle vi kvinder, der har alle mulige faconer, buler de forkerte steder etc. Altså helt almindelige kvinder, der bare gerne vil udnytte de betingelser omkring vores udseende, vi nu engang har, bedst muligt.

Forfatterne er kendt fra TV og bøger, der giver råd om tøj og stil: Trinny og Susannah's overlevelsesguide 2007, dk 61.3, og Trinny og Susannah: din stil kan ændre dit liv 2005, dk 68.8. Denne nye skulle opsummere de to's viden omkring de kvindelige proportioner og den mest fordelagtige måde at klæde forskellige typer af skikkelser. Her er således samlet beskrivelse af 12 forskellige kropstyper, naturligvis er det meget overordnet, men her er meget sund fornuft. Stil handler nemlig ikke om størrelse men om proportioner og talent for at genbruge på en ny måde. Her er fx keglen, timeglasset og celloen og æblet, søjlen, klokken og pæren. Alle kan med justeringer finde deres "type". Og de kvinder, der er fotograferet som eksempler er så befriende almindelige. Det er naturligvis også et spørgsmål om smag, for selvom jeg er et timeglas, har jeg nu ikke lyst til at gå med sko i "Betty Boop"-stil.

Bogen ligner i layout og indretning Trinny & Susannah's andre, også her er shoppesiderne suppleret med danske adresser.

En underholdende og nyttig bog med gode tips til både at camouflere de uhensigtmæssige faconer og fremhæve de bedste træk ved udseendet.


Bogmarkedet

Årg. 154, nr. 16 (2008)

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

Årg. 154, nr. 16 (2008)